TILLBAKA

2009-12-20 Efter en tung höst så finns tyvärr inte heller min älskade Annie mer... 

Det är kanske dags att uppdatera lite på hemsidan med att Mogge och Pärla har nya bilder på sina sidor och Anja var på Stora Stockholm med Jill och vann sin klass och blev 4:a Bästa Tik. Nu önskar vi alla en Glädjefull Jul och ett Gott Nytt År!
 

2009-09-19 Dags för årets Club Show! Men jag var på kurs så duktiga Jill visade Mogge till Bästa Valp i klass 1 och även BIS-valp! Och syster Pärla (S. Fairytale) fick en fin 3e plats. 
 
2009-09-02 Bilder från Shakima's 25-års jubileum finns i fotoalbumet, tack alla för att ni kom!
 
2009-08-30 Perrospecial med 77 anmälda perrosar. Domaren Karl-Erik Johansson gillade Anja, hon vann unghundsklassen av 15-17 tikar. Anja fick HP, men placerade sig inte i BT-klassen. Kritik: Mkt feminint huvud, mörka ögon. Bra bett, utm hals och rygglinje, kort svans. Utm bröstkorg. Utm vinklar. Rör sig och visar sig mkt bra. Bra päls.
 
2009-08-24 Nu har vi haft Shakima's 25-års jubileum! Tack alla för att ni kom, det var verkligen roligt att träffa alla hundar och valpköpare igen!
 
2009-08-18 Anja har varit på SKK-utställning i Norrköping i lördags. Hon vann sin klass och blev 3:a bästa tik med CERT! Domare var Bertil Lundgren.
Mogge har fått en egen sida!
 
2009-08-01 Idag har vi här i Östergötlands Cockerklubb haft vår årliga hundutställning. Mycket jobb och slit, det är mycket och tänka på så att allt ska klaffa. Som domare i år hade vi Sue Shinkfield från England. Mitt lilla charmtroll Mogge von Fjant gjorde sin debut i utställningsringen. Han blev fyra månader dagen innan utställningen så han var nog dagens yngsta deltagare förutom hans syster som också var med. Syster Pärla kom 3:a i sin klass. Lilla Fjanten slog till med att vinna sin klass och blev sen BIM valp! Ingen dålig premiär, sen hade han ju en proffshandler också. Tack Jillan för hjälpen! Mogges kritik: "lovely kind eye, good bite, nice front, good ribs, very well balanced puppy, good movement."
  
2009-07-14 Fredan 3/7 kan Rakel titulera sig LP 1 Shakima's Let's Dance. JIPPI!!!
 
2009-06-06 SKK Norrköping: Flaggan i topp  stod Anja för idag, hon vann unghundsklassen med CK. Sen blev hon bästa tik med CERT! Slagen bara av hanen blev hon alltså BIM! Det var hennes andra cert och BIM. Jättekul att det blev så bra med min Perro, hon är både vacker och trevlig!
 
2009-05-31 Valparna har börjat flytta hemifrån och vi önskar dem lycka till! 
Nu har jag hämtat mig från helgens alla aktiviteter. Gårdagen var jättekul, jättejobbig, jätteintensiv, men helt underbar. Rakel och jag tog vår första etta i lydnadsklass 1! 
 
2009-04-03 Vi har fått valpar! Mary har blivit mamma den 31:e mars! Se valpar.
Som en gåva från Norton's himmel föddes valparna på natten efter hans bortgång... Vi saknar honom!
 
2009-03-30 Härliga nyheter! Anja har A-höfter och Rakel har B-höfter.
 
2009-03-10 Vi väntar valpar! Mary är parad med vår gamle Norton. Se valpar. 
 
2009-02-16 Jag fyllde ju år nyligen, hmm var det 25 eller kanske något år till? Jag blev grundlurad! När vi kom hem efter att ha varit på lunch hos mina föräldrar, var hela huset fullt med vänner! På vägen hem var Bracke tvungen att stanna vid fastigheterna för det var något fel på pannan, sa han, allt för att mamma och pappa skulle hinna ut till oss. Jag blev verkligen glatt överraskad! Bilder finns i Album 11.

STORT TACK TILL ALLA SOM FIXADE MED FESTEN OCH VAR MED OCH GRATTADE MIG, DET BLEV EN HELT FANTASTISK FÖDELSEDAG!
 

Vi grattar alla Shakima's hundar som placerat sig på Årets Cockerlistor!
Agilitylistan: SVCH S Cha Cha "Sessan" med Marie Olsson kom 6:a och på 10:e plats kom S My Love "Lissie" med Lotta Östlund. Viltspårslistan: 17:e plats SVCH S Fame Factory "Trollet" med Marie Olsson och på 31:e plats kom Lissie med Lotta Östlund. 
 

Copyright © StarwingDesign*~