TILLBAKA

2008-11-16 SKK's valputställning i Mjölby: Anja blev BIR i valpklass 3 (9-12 månader) och BIG-1 och sen blev hon BIS-2! Jättekul!!!
 
2008-11-08

Resultat från SSRK Åstorp. Moltas som är son till Axel (S Mambo) fick en 2:a plats i unghundsklass och blev 3:a bästa hane! Grattis Lena! Dallas (S Dark Eye) som också är son till Axel fick en 5:e plats i öppenklass. Emmy (S Frosty Milk) fick en 3:e plats i unghundsklass vilket också Cessna fick i championklass och Annie fick 2:a platsen i veteranklass, alla med CK men ingen dock placerad i bästa tik. Tack för trevligt sällskap! 
 

2008-11-02 SKK Växjö där vi ställde våra Perrosar. Det gick kanonbra! Lenas Arne blev BIR-valp och min lilla trollunge Anja blev bästa tik med CERT och sedan BIM! Det var hennes debut i officiell klass, jättekul! Kritik; Good type, lovely fem head and expr, good neck and shoulders, well angulated hindlegs, excellent coat quality, she is a sound mover. Domare Tamas Jakkel.
 
2008-10-06 Rakel är Optigentestad A1, normal/clear! Vi gratulerar även Dallas (S Dark Eye) till samma resultat! 
 
2008-09-23 Helgen har tillbringats i Kolmården med Cockerklubbens Club Show på lördagen för Mrs. Leslie Spencer och Östergötlands Cockerklubbs utställning på söndag för Mrs. Sally Wyatt. Emmy (S Frosty Milk) gjorde bra ifrån sig med att bli 2:a med Hp i en mycket stor unghundsklass (14st) och Annie tog 1:a platsen med Hp i veteranklass och blev sedan BIS-R veteran! Vi gratulerar avkommor efter Axel (S Mambo) som tog storslam och topplaceringar på lördagen och fina platser även på söndagen. Axel själv visade sin avelsgrupp till BIS!!!
 
2008-08-27 I helgen var vi och visade Perro på en inoff i Täby där Anja blev 2:a bästa tik! Kennel Minnepy's hade också trevlig valpträff. Ett par bilder på Anja finns i album 9 från SKK Norrköping.
 
2008-08-16 SKK Norrköping för Inge E:son Thoor: 
Mitt lilla troll Anja blev BIR valp! Rakel blev reserv i unghundsklassen med Hp och Annie fick också Hp och blev BIM veteran! Men Axel (S Mambo) slog på stort och visade sin avelsgrupp till BIS!!!
 
2008-07-29 Shakima's har fått en ny Viltspårchampion!!!  
Stort GRATTIS till matte Marie Olsson med Sessan, SVCH Shakima's Cha Cha!!! 
  
2008-07-14 Nu har vi varit på Västkusten över helgen hos The Beach Boys i Varberg. Stort tack till Annika och Clas för er gästfrihet! Först var det SKK-utställning i Tvååker där Anja blev Bästa tik valp för Paolo Dondina. Domare för 92 stycken cocker var Frank Whyte så det var stora klasser; Axel (S Mambo) blev 6:a i öppenklass, Emmy (S Frosty Milk) kom 2:a med CK i juniorklass och Rakel vann juniorklassen med CK men snubblade på cert-mållinjen och kom utanför Bästa tikplacering... och Shakima's fick Hp i uppfödargrupp! På lördagen passade vi på att shoppa i Ullared och på söndagen var det Perrospecialen där Anja blev BIS valp!!! Kritik: 7 mån harmonisk tikvalp i alla delar, mkt bra prop, står med flott sida, välvinklad fram och bak, god benstomme, bra bröstförhållande, inte helt korrekt sedd framifrån, visar utm gånganlag, bra kroppshållning och energi, välvisad.  
 
2008-06-29 Shakima's har fått en ny Viltspårchampion!!!  
Stort GRATTIS till matte Marie Olsson med Trollet, SVCH Shakima's Fame Factory!!! Och till Sessan (S Cha Cha) och hennes andra 1:a pris! Grattis till Lotta Östlund med Lissie (S My Love) som klarat sitt anlagsprov i viltspår! I går var Rakel och jag också och gick anlagstestet i viltspår där vi lyckades att bli godkända, jättekul!

I dag har vi varit i Borås på utställning för domare Börje Johansson. Axel (S Mambo) blev reserv i öppenklassen. Emmy (S Frosty Milk) blev 3:a i juniorklassen och Annie blev BIM veteran! Mitt lilla troll Anja blev BIR valp! för domare Bjarne Sörensen med kritik: Snygg tik, vackert huvud, välkroppad, utmärkt päls, benstomme och rörelser. 
 

2008-06-04 SKK Norrköping för Dan Ericsson: Rakel vann juniorklassen med CK och Annie fick också CK och blev BIM veteran! Ingen av dem blev dock placerade i Bästa tikklassen.
 
2008-05-21 Vi besökte ett regnigt SSRK Södertälje 17/5 för domare Michael Parkinson som var generös med tvåor... Men Micki fick en 2:a placering med Hp i juniorklass, Axel (S Mambo) kom 3:a i öppenklassen och Rakel fick 3:e och Emmy (S Frosty Milk) 4:e placeringen i juniorklass. Annie avslutar med att bli 1:a med Hp i veteranklass och BIM-veteran! Vi gratulerar Annie's barnbarn på Blue Cheyenne till cert!
 
2008-05-12 Vi gratulerar Dallas (S Dark Eye) till HD-fria höfter! 
 
2008-05-02 Igår gjorde Anja debut i utställningsringen. Hon blev BIR-valp i valpklass 1. Hennes kritik: Feminint huvud och uttryck, bra proportioner mellan skalle och nos, lätt rektangulär i sitt utryck, välvinklad fram och bak med välutvecklad kropp, passande benstomme, mycket bra pälsstruktur, rör sig väl fram och bak. 
 
2008-04-28 I helgen har vi haft trevligt besök av Annika och Clas med Dallas (S Dark Eye) och hans strandraggare. Vi var på Mogata Marken på lördagen och middag hos Sätra's på kvällen. Det blev ett par bilder på alla vilddjuren som kan ses i fotoalbum nr 8. Sessan och Trollet har fått hemsida, se här
 
2008-04-16 Här skiner solen och livet leker. I går var jag på kurs med Anja och Rakel. Nya bilder på Anja 4 månader gammal finns på hennes sida. 
 
2008-04-06 Mera framgångar! 
I helgen har vi varit på SSRK's utställning i Uddevalla. Vi hade en jättetrevlig helg tillsammans med våra goda vänner och bodde på ett mycket charmigt vandrarhem. Här är lördagens resultat för Peter Swigciski (kennel Cosalta) som domare: Axel (S Mambo) kom 5:a i öppenklassen bland 16 hanar! Emmy, (S Frosty Milk) kom 4:a i juniorklass av 11 tikar för Henric Fryckstrand och Annie gjorde debut i veteranklass och kom 2:a med Hp. Vi avslutade dagen med att av 3 uppfödargrupper bli Bästa uppfödare och i finalen BIS-R! Ännu bättre gick det på söndagen för Hilda Parkingson då Micki vann juniorklass med CK av 9 hanar, Emmy blev 2:a med CK i juniorklass av 15 tikar och Annie avslutar med att vinna veteranklassen med CK och bli 3:a Bästa tik! (sååå nära sista certet...) Hon blir även BIR-veteran och till min stora glädje gick hon ända upp i topp och blev BIS-veteran!!! Härligt!!! Shakima's vann även idag Bästa uppfödare och i finalen fick vi en fin BIS-3! Tack mina rara handlers!
 
2008-03-30 PRESSTOPP!!!
Rakel var inbjuden till Cockerklubbens Cocker Of Cockers Puppy Cup! Och hon var verkligen Cocker Of Cockers Puppy och blev BEST IN SHOW!!!  


Rakel med handler Jill Liljebladh och domare Sandra Flemming
 

2008-03-20 Cessna är Optigentestad A1, normal/clear! 
Jag har bestämt mig vem som ska bli hennes tilltänkta kavaljer och det ska bli Nino, Northworth A Monster Man. Vi får hoppas att allt går vägen, se mer info under valpar.
 
2008-03-06 Anja, det lilla trollet, har fått nya bilder på sin sida. Micki ska börja rallylydnadskurs i morgon och det ska bli spännande att pröva på hur det är. Våren har kommit hit, här blommar det och fåglarna sjunger!
 
2008-02-19 Vi har varit på avelskonferensen i helgen. Den var väldigt bra och lärorik. Sen är det ju alltid kul att träffa lite folk. På hemvägen var vi och hämtade min Perrovalp, som är ett riktigt litet charmtroll. Se
 
2008-01-13 Vi säger stort GRATTIS till Lissie (S My Love) som kom på 8:e plats och Tilda (S Voman En Rojo) 11:e plats som Årets Agilitycocker 2007, ägare till båda är Lotta Östlund och på 21:e plats Axelina (S Tarantella) med ägare Olle Ingvarsson.

Rakel har varit på valputställning i Nyköping i går och vunnit sin klass i valpklass 2. I finalen tog de in de tre bästa tikarna i sina valpklasser (de hade även valpklass 3, 9-12 månader) och där blev hon trea bästa tik. Hennes kusin Moltas blev BIM-valp.
 


Copyright © StarwingDesign*~