TILLBAKA
 

Marie Ohlsson har haft hund hela sitt liv, en labbe, 2 flattar och nu 2 cockrar. 
Sessan
(SVCH Shakima's Cha Cha) är en blue roantik född 2005. Det som är lite speciellt med just Sessan är att hon är döv. Marie har lärt henne handtecken och det fungerar beundransvärt bra. De har ett fint samspel ihop. Sessan älskar agility och de både tränar och tävlar med fina framgångar. Sessan har även championat i viltspår. 
Sedan har de lilla Trollet (SVCH Shakima's Fame Factory) också som är född 2007. Hon är en blue roantik som också har championat i viltspår. 


Shakima's Fame Factory, 6 månader

Sessan kom 3:a i Östgötamästerskapen i agility för lag 2007. Där gick hon en felfri runda! Och i tävlingen " Kanonsabbotören" i Åtvidaberg i juli 2007 blev hon 2:a av 40 och tog sin första pinne i hoppklassen! Hon blev även placerad med rosett i agility på samma tävling. Sessan vann sin agility i hoppklass i Varberg 18/11 av ca 45 hundar i klassen. 


Sessan i action! Foto: Ingela Karlsson, Ringarum

Marie satsar på lydnadsdiplom, lite framgångar i viltspåret och några fler "pinnar" i agilityn förstås. Till vardags är tjejerna världens bästa, badar ofta i sjön och strosar fritt på tomten, är med på joggingturen och älskar allt och alla. 


Copyright © StarwingDesign*~